На Шосткинщині гасили масштабну пожежу

08.08.2019

7 серпня о 12:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Собич Шосткинського району.

Як було встановлено, загорівся дерев’яний сарай, полум’я з якого через навіс перекинулось на дерев’яний житловий будинок та покрівлю розташованої поруч сусідської господарчої споруди. Поривами вітру вогонь поширювався. Виникла загроза вже для житлового будинку сусідів.

Для забезпечення безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось направляти для дозаправки від місцевого ставка, що знаходився на відстані близько 2 км від осередку горіння.

О 14:31 спільними зусиллями рятувальникам та сільським вогнеборцям вдалось локалізувати загоряння та припинити подальше поширення вогню. Щоб повністю приборкати полум’я, довелось розбирати конструкції для пошуку окремих осередків горіння. Через деякий час, використав близько 53 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки, від місцевих пожежних команд 2 працівника та 2 одиниці техніки, повідомляє Управління ДСНС України у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: