На весь персонал відділу в Сумах, де прикордонник попався на хабарі, чекає ротація та поліграф

08.08.2019

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко заявив, що на персонал підрозділу, в якому служив викритий у хабарництві співробітник міжрайонного оперативно-розшукового відділу в м. Суми, очікує ротація та перевірка на поліграфі. Про це очільник відомства написав на своїй сторінці у Facebook.

«Окрім затриманого хабарника, який нестиме відповідальність згідно з Законом, на весь персонал підрозділу, де він проходив службу, очікує ротація та перевірка на поліграфі», — йдеться у заяві.

Також Дейнеко додає, що покараними будуть і безпосередні керівники військовослужбовця, зокрема оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління.

Вчора військова прокуратура Сумського гарнізону спільно з УСБУ в Сумській області та Теруправлінням ДБР викрили на…

Опубліковано Сергієм Дейнеко Четвер, 8 серпня 2019 р.

Нагадаємо, вчора було викрито на хабарі  і затримано співробітника міжрайонного оперативно-розшукового відділу Держприкордонслужби в м. Суми. Правоохоронці встановили, що прикордонник здійснюючи оперативний супровід у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних речовин, одержав 500 доларів США «винагороди» від громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Як раніше повідомлялося,  Сергій Дейнеко попереджав, що у разі доведення причетності до протиправної діяльності особового складу чи унеможливлення викорінення сталих схем, може бути прийняте принципове рішення по заміні 100% персоналу окремих підрозділів.

zik.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: