У Сумах п’яний водій врізався у припарковане авто

09.08.2019

Нещодавно патрульним надійшло повідомлення про ДТП, яке трапилося у дворовій території по проспекту Михайла Лушпи. Прибувши на місце пригоди, інспектори з’ясували, що 37-річний водій, рухаючись заднім ходом на автомобілі ВАЗ- 2102, допустив наїзд на припарковане авто. Сам же чоловік розповів, що дана прикра ситуація трапилася випадково.

Під час оформлення ДТП поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж він не мав водійського посвідчення. Огляд на стан сп’яніння зафіксував перевищення допустимої норми алкоголю майже в 15 разів.

На керманича ВАЗ патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КупАП та ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП. Надалі всі адмінматеріали передадуть до суду.

У Сумах нетверезий водій здійснив наїзд на припарковане авто

У Сумах нетверезий водій здійснив наїзд на припарковане автоВІДЕО: http://bit.ly/2ONdim0Нещодавно патрульним надійшло повідомлення про ДТП, яке трапилося у дворовій території по проспекту Михайла Лушпи. Прибувши на місце пригоди, інспектори з’ясували, що 37-річний водій, рухаючись заднім ходом на автомобілі ВАЗ- 2102, допустив наїзд на припарковане авто. Сам же чоловік розповів, що дана прикра ситуація трапилася випадково.Під час оформлення ДТП поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж він не мав водійського посвідчення. Огляд на стан сп’яніння зафіксував перевищення допустимої норми алкоголю майже в 15 разів.На керманича ВАЗ патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КупАП та ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП. Надалі всі адмінматеріали передадуть до суду.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 9 серпня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: