На вул. Героїв Крут — критична ситуація з дорогою

09.08.2019

Зробити капітальний ремонт дороги на території двору по вул. Героїв Крут, 36, 36Г, 38 просить автор електронної петиції Олександр Роєнко.

«На території п’яти будинків, а це 520 квартир, склалася критична ситуація з дорогою: покриття не ремонтувалося з моменту вводу в експлуатацію будинків та вимагає ремонту. Вибоїни та ями перешкоджають не лише проїзду, а й вільному руху пішоходів. Крім того, прибудинкові доріжки та тротуари давно зіпсувалися і тепер під час руху після дощу через величезні ями машини обливають пішоходів багнюкою з калюж. У автівок руйнуються шасі й підвіски. А дитячі візочки доводиться просто тягти в руках, оскільки складні ділянки дороги об`їхати неможливо. Стан дороги перешкоджає проїзду аварійних служб. Окрім того, через тереторію ціх будинків діти йдуть до школи, але він є небезпечним. Дитячий майданчик, ще радянських часів, вже в непригодному стані. Дітям не має де гратися.

Просимо Вас посприяти у вирішення питання і включити наш загальний двір і будинки по вул. Героїв Крут, 36, 36Г, 38 до плану здійснення капітального ремонту прибудинкових доріг та тротуарів», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: 9 серпня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 9 серпня петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: