У страшній ДТП на Сумщині постраждали шестеро людей

11.08.2019

Як ми повідомляли, увечері 10 серпня біля селища Питомник Конотопського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автівок. Наразіт стали відомі подробиці аварії.

Близько 21 години до чергової частини Конотопського відділення поліції від диспетчера служби «103» надійшло повідомлення про те, що біля «Батуринського переїзду» трапилось лобове зіткнення двох автомобілів. Є потерпілі. На місце поліції негайно виїхали керівники місцевого відділу поліції, слідчо-оперативна група. 

Було встановлено, що ДТП сталася в результаті лобового зіткнення «Ford Fiesta» та «Daewoo Nexia». Водій автомобіля «Ford Fiestа» , рухаючись автодорогою Батурин- Суми-Конотоп, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем «Daewoo Nexia», який у цей час рухався у зустрічному напрямку по головній дорозі. У результаті лобового зіткнення двох авто травм зазнали всі учасники дорожнього руху. У них було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку . До того ж у водія «Ford Fiesta» виявили внутрішню кровотечу, у пасажирів цього авто — чоловіка, 1993 р. та двох жінок 1993 та 1996 р. н. забої тіла.

Водій «Daewoo Nexia» отримав перелам нижньої третини стегна, правої нижньої кінцівки, а його пасажирка , 2001 р. н. перелам верхньої щелепи.

У поліції за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 286 ч 1. КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», проводяться всі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин та причин дорожньо-транспортної пригоди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: