Котельню Північного промвузла запропонували в оренду не тільки Сумській мерії

12.08.2019

Про це сьогодні, 12 серпня, на апаратній нараді в мерії повідомила заступник директора Котельні Північного промвузла Ірина Рибальченко.

— Ситуація, яка склалася минулого тижня, викликає занепокоєння як у депутатів, так і у жителів, у всіх, — почала вона. — У п’ятницю було розіслано лист до мерії, потенційним орендарям з пропозицією взяти в оренду енергетичний комплекс «Сумського НВО». Зараз проходять переговори, які ми змушені проводити в найкоротші терміни, тому що до опалювального сезону залишилося два місяці. Дуже мало, щоб переоформити все і передати новому орендарю. Але на підприємстві проводиться підготовка Котельні до опалювального сезону, проводяться всі регламентні роботи. Всі працюють, і ми хочемо, щоб опалювальний сезон розпочався без затримок.

— Добре, записуйте доручення, Олександр Іванович, — звернувся мер до свого заступника Журби. — Потрібно створити робочу групу з вирішення питання теплопостачання та гарячої води на території Ковпаківського району. Давайте підготуємо лист: остаточне це рішення, тому що ви пам’ятаєте, що в кінці травня, коли ми вели переговори про різні шляхи передачі Котельні, тоді нам відмовили. Тоді нам давали гарантії, підписані керівництвом. Тепер у нас інші листи, і також підписані керівництвом. Даю тиждень, щоб ви пропрацювали наші пропозиції з цього питання, щоб ми знали позиції всіх організацій, куди вони відправили листи, позиції обласної адміністрації. Всіх відкликати з відпусток, нікого не пускати у відпустки, робоча група повинна складатися з юристів,  фахівців із теплопостачання. У п’ятницю чекаю конкретних пропозицій щодо вирішення цих питань. А в середу-четвер ми з керівництвом заводу їдемо в «Нафтогаз» щодо боргів за газ. Проводимо переговори, а потім повертаємося до листа.

Нагадаємо: Котельня Північного промвузла заборгувала за газ майже 200 млн грн, а номінацію на отримання газу на новий опалювальний сезон від «Нафтогазу» можна отримати за умови оплати 78% боргу.

dancor.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: