Службовий собака Сумської виправної колонії виграв кінологічні змагання

12.08.2019

У Сумській виправній колонії привітали старшого інспектора відділу охорони Віталія Тришина разом з службовою собакою «Тайсон», який переміг на кінологічних змаганнях, що проводились на базі Полтавської виправної колонії. У ході них кінологи зі своїми службовими собаками продемонстрували загальний, спеціальний курси підготовки та подолання смуги перешкод.

Це не перша перемога Тайсона у подібних змаганнях. Він неодноразово займав призові місця на конкурсах з розшуковими собаками на першість серед інших конкурсів, організованих Північно – Східним міжрегіональним управлінням з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України так і правами начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби.

Службові собаки – одна з найважливіших складових охорони кожної установи, тому якісне та постійне тренування вкрай необхідне для подальшого виконання службових обов`язків, які покладаються як на молодшого інспектора-кінолога, так і на його четверолапого помічника.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: