Лебединська райдержадмінстрація знову «переїхала»

12.08.2019

Відповідно до запису у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців і громадських формувань, Лебединська районна державна адміністрація знаходиться за адресою вулиця Сергеєва, 126, село Бишкінь.

Як зазначають на сайті Лебединської міськради, будівля мало нагадує приміщення, що наразі використовується, а тим більше приміщення, де працюють державні службовці Лебединської РДА. Бур’яни з людський зріст, кленок, що розрісся на території швидше за все говорять про те, що тут давно не ступала нога будь-якого чиновника. Та й за словами місцевих, після того, як закрили Бишкінську школу (бо ж саме у цьому приміщенні й зареєстрована наразі Лебединська РДА) сюди ніхто не приходив.

Перереєстрація юридичної адреси – навмисний свідомий крок райдержадміністрації для того, щоб зменшити надходження до бюджету міста суми податку на доходи фізичних осіб від працівників РДА. За підрахунками, це приблизно більше півмільйона гривень в рік, що дорівнює вартості, до прикладу, ремонту дороги по вулиці Пушкіна, зробленого цьогоріч.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: