На Сумщині переїхала РДА

13.08.2019

Відповідно до запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань, Лебединська районна державна адміністрація знаходиться за адресою вулиця Сергеєва, 126, село Бишкінь.

  

Ось тут, як виявляється, наразі знаходиться Лебединська районна державна адміністрація.

Як бачимо, будівля мало нагадує приміщення, яке наразі використовується, а тим більше приміщення, де працюють державні службовці Лебединської РДА. Бур’яни з людський зріст, кленок, що розрісся на території, швидше за все говорять про те, що тут давно не ступала нога будь-якого чиновника. Та й за словами місцевих, після того, як закрили Бишкінську школу (саме у цьому приміщенні й зареєстрована наразі Лебединська РДА), сюди ніхто не приходив.

Перереєстрація юридичної адреси – навмисний свідомий крок райдержадміністрації для того, щоб зменшити надходження до бюджету міста суми податку на доходи фізичних осіб від працівників РДА. За підрахунками, це приблизно більше півмільйона гривень на рік, що дорівнює вартості, до прикладу, ремонту дороги по вулиці Пушкіна, зробленого цьогоріч, повідомляють у мерії Лебедина.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: