«Охрана, отмєна»: гурт з Конотопа набирає тисячі переглядів на YouTube

13.08.2019

Вони переспівали хіти Jerry Heil, KAZKA, 5’nizza та інших відомих виконавців. Пара з Конотопа створила кавер-гурт «ВместеБЕЗ». У вільний від основної роботи час вони записують відеокліпи та викладають їх на YouTube. Дмитро та Євгенія Третякови розповіли  про свої улюблені кавери, чому і як розвивають хобі, а ще поділилися планами на майбутнє.

Хто такі «ВместеБЕЗ»

Ми — родина, нещодавно святкували 6 років подружнього життя. Музика — це наше хобі, хоча останнім часом воно приносить додатковий дохід. Женя працює вчителем англійської мови в школі English Club, а Діма — бухгалтер в локомотивному депо.

Дмитро грає на гітарах: акустика, електро і бас. Женя теж грає на гітарі. У Діми немає музичної освіти, а Женя закінчила музичну школу по класу гітари.

Ми — меломани, слухаємо багато різної музики. Не завжди наші смаки збігаються, але обидва любимо творчість Noize MC.

Нещодавно вирішили, що день народження гурту — 25 грудня 2016 року. У той вечір ми вперше виступили в Family Cafe, кав’ярні у Конотопі. Але грати й співати разом почали ще за довго до цього.

Дата реєстрації нашого каналу в YouTube — 31 березня 2012 року. Хоча активно почали знімати для нього відео лише цієї весни. Крім каверів, маємо ще й свої пісні. Нині на каналі — 7 авторських пісень та 11 каверів.

Які власні кліпи вважають крутими

Перший вдалий кліп — на власну пісню «Разом». Якщо дивитись статистику переглядів на каналі, то вона досі є найпопулярнішою серед саме своїх пісень, не каверів.

Після «Разом» вийшло непогано зробити кавер на трек Елджея Minimal. Постаралися переспівати його без вульгарщини, прибрали нецензурну лексику.

Ну й абсолютним лідером є кавер на бенгер цього року Jerry Heil — Охрана, Отмєна. На цей час його переглянули майже 11 тисяч разів. Не думаємо, що це наша заслуга: просто опинилися в потрібний час у потрібному місці.

Jerry Heil — Охрана отмена

Почули пісню, коли це ще був лише один куплет в Instagram у Jerry. Одразу захотіли зробити кавер. Остаточно визначились, коли Настя Каменських виклала свою кавер-версію у Stories.

Хто монтує кліпи та про вибір локацій

Всіма процесами знімання, зведення й монтажу займається Діма. Для успішного розвитку YouTube-каналу потрібно регулярно додавати новий контент. Весною впродовж двох місяців викладали по кліпу на тиждень. Це не дуже добре вплинуло на якість матеріалу — він був однотипним. Хоча, з іншого боку ми підвищили скіли у кліпмейкерстві.

Заздалегідь обирати локації не виходить, хоча це потрібно робити.

Про популярність, концерти та плани

Наша популярність переважно обмежується невеликим числом підписників в Instagram та Facebook. Канал на YouTube за останній час зріс утричі, але це теж поки невеликі показники.

Іноді після концертів Жені дарують квіти — і це поки найбільше досягнення. Наймасовішим та найбільш значущим поки є наш виступ у київському ресторані HayLoft. Там було близько 100 осіб.

Але за атмосферністю нічого не зрівняється з цьогорічним виступом 14 лютого у Family Cafe. Наступного року також влаштуємо там вечір з «ВместеБЕЗ» у День закоханих. Детальнішу інформацію пізніше опублікуємо у соцмережах.

Можливо, будуть виступи на міських заходах. Ну, і звичайно ж, поповнюватимемо колекцію своїх каверів і пісень.

konotop.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: