Кролевецьких поліцейських судять за хабар

13.08.2019

Відкладено розгляд кримінального провадження відносно працівників секторів реагування патрульної поліції Кролевецького відділення поліції. Про це повідомили в Кролевецькому районному суді.

Так, 9 серпня, представником одного з обвинувачених було заявлено відвід головуючому з підстав, передбачених статтею 75 КПК, а саме, у зв’язку з наявністю обставин, що можуть викликати сумніви щодо неупередженості судді під час розгляду даного кримінального провадження. Також, цього дня, у судовому засіданні двома іншими обвинуваченими було усно  заявлено відвід судді.

За поданням в. о. голови Кролевецького районного суду Моргуна О. В. від 9 серпня 2019 року судову справу за №579/1061/19, 1-кс/579/588/19 направлено для розгляду до іншого суду в межах юрисдикції Сумського апеляційного суду.

Наступне судове засідання відбудеться  після вирішення питання про відвід судді, про що буде повідомлено додатково.

Довідково: Працівники секторів реагування патрульної поліції Кролевецького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області обвинувачуються в тому, що будучи службовими особами, висловлювали громадянам Н. та Л. прохання про надання неправомірної вигоди та в одержанні за попередньою змовою неправомірної вигоди за не складення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст..130 КУпАП та не притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 121 та 126 КУпАП.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: