Сумська мерія «для галочки» відповіла на петицію про ремонт ливнівок

14.08.2019

Отримала відповідь міської влади петиція «Ремонт ливневой канализации», автор якої наголошував на жахливому стані ливнівок, через що під час злив у Сумах утворюються потопи.

«З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають вирішити питання відводу води на центральних вулицях міста.

Інформуємо, що прочищення системи зливової каналізації по місту Суми спеціалістами КП «Шляхрембуд» виконується систематично, особливо після випадання опадів у вигляді дощу.

Разом з тим зазначаємо, що при проектуванні та будівництві зливової каналізації 7-12х мікрорайонів, вул. Харківської, Прокоф’єва, СКД, Зеленко та інших вулиць були враховані тільки площі проїзної частини, тротуарів та зелених зон, які знаходяться в межах червоної лінії. А при проведенні капітальних ремонтів дворових територій будинків на вищевказаних вулицях було здійснено схід талих та дощових вод поверхневим способом на центральну проїзну частину, в результаті чого по м. Суми існує проблема на центральних вулицях з відводом води після випадання надмірної кількості осадків у вигляді дощу», —  ідеться у відповіді, оприлюдненій на сайті Єдиної системи електронних петицій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: