У Сумах забудькуватий крадій речей з автівки повернувся на місце злочину

14.08.2019

Подія сталася вночі 13 серпня, близько 2-ї години. Патрульні отримали повідомлення про крадіжку з автомобіля. За 5 хвилин екіпаж прибув на місце та вже спілкувався з заявником. Власник транспортного засобу ВАЗ розповів, що прокинувся від гучного гавкоту домашнього улюбленця, а виглянувши з вікна, побачив, як невідомий копирсається в його авто. Вибігши на вулицю, він самостійно намагався наздогнати зловмисника, та чоловік зник у темряві дворової території. Оглянувши автомобіль, патрульні виявили відсутність автомагнітоли та динаміків. Водночас у салоні лежав мобільний телефон, ключі та дисконтна картка, які не належали заявнику.

А далі трапилося те, що ніхто, навіть, не міг передбачити. Допоки екіпажі патрульних оглядали дворову територію та шукали за наданими прикметами ймовірного зловмисника, до інспекторів, які перебували біля автівки, підійшов молодик та повідомив, що його пограбували.

Перше, на що звернули патрульні — він мав прикмети ймовірного правопорушника. А друге — нібито, викрадені речі, телефон та ключі, знаходилися в тій самій автівці, яку обікрали. Збіг обставин? Зовсім ні. Тим більше, службовий пес, взявши слід, привів саме до цього 25-річного чоловіка. За наявними базами даних з’ясувалося, що громадянин уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції за аналогічні дії.

Обставини події встановлює слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції.

Наразі за даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: