У сумській аптеці продавали наркотики

14.08.2019

За належного процесуального керівництва Сумської місцевої прокуратури співробітниками поліції припинено незаконний продаж нарковмісних ліків однією з аптек м. Суми.

Встановлено, що власниця аптеки та 2 провізори реалізовували препарати, що містять кодеїн, без рецепту лікаря. Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП області під процесуальним керівництвом Сумської місцевої прокуратури задокументували правопорушення і відкрили кримінальне провадження за вказаним фактом.

У рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України зафіксовано продаж даними особами більше 90 таких пігулок без рецептів. А в ході санкціонованих обшуків 13 травня 2019 року в аптечному закладі було вилучено 7960 пігулок, які, за попередніми даними, містять наркотичну речовину «кодеїн».

Наразі досудове слідство триває, вилучені лікарські засоби будуть направлені на експертизу, після проведення якої відповідним особам буде повідомлено про підозру.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: