Лідер дорожньої галузі «Роад констракшн» ремонтує найскладніший дорожній об’єкт у Сумах

14.08.2019

Компанія “РОАД КОНСТРАКШН” почала робити капітальний ремонт дорожнього покриття по пров. Чугуївський в м. Суми (від перехрестя вул. Псільська та пров. Чугуївський до ж/б № 9 по пров. Чугуївський).

Наразі це є найскладніший дорожній об’єкт, який робиться сьогодні в місті Суми, тому довірили його саме компанії-лідеру дорожньої галузі.

Як пояснюють на сторінці «РОАД КОНСТРАКШН» у Фейсбуці, складність ремонту полягає у тому, що дорога знаходиться під значним ухилом, до того ж потрібно буде облаштувати стоянку для автомобілів та водовідведення, при цьому зробити його потрібно таким чином, щоб вода не розганялася у бурхливий потік при цьому зносячи усе на своєму шляху, а навпаки була керованою, з можливістю гальмування у водогоні.

Тому саме водовідведення складається із блоків бетонних Б7 (блок-бистроток, вода по ньому тече, при цьому течія постійно гаситься).

Непросте також буде і дорожнє покриття. Так, для утримання його на місці не зважаючи на значний ухил, буде укладений спеціальний шар піщаної суміші із цементом.

Замовник робіт — управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: