Грабіж серед білого дня: із жінки зірвали ланцюжок

15.08.2019

Подія сталася в Ромнах.

Близько 16:30 до 55-річної роменки, яка проходила повз старий корпус СНАУ, що на вулиці Горького, підійшов чоловік. У секунду серед білого дня він зірвав з її шиї золотий ланцюжок із хрестиком та втік.

Жінка вирішила звернутися до поліції лише наступного дня. Справу вдалося розкрити завдяки камерам відеоспостереження. Вони зафіксували, як після злочину чоловік умостився в автомобіль «Славута», за кермом якого чекав невідомий. Обоє одразу зникли з місця події. На відео чітко було видно й обличчя нападника. Тож незабаром копам удалося віднайти грабіжника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини чоловік, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Сам він мешканець Лохвицького району Полтавської області. Як пояснив, у Ромни приїхав навмисно: наживитися. Зірваний ланцюжок чоловік повернув господарці, але хрестик, говорить загубив.

З факту події відкрито провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: