У Сумах піймали наркозакладника

15.08.2019

Патрулюючи вулицю Заливну, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили чоловіка, який розпивав пиво, тож поліцейські направились у його бік, аби провести бесіду. Побачивши вартових порядку, громадянин помітно занервував та різко змінив напрямок руху. Охоронці порядку зупинили його. Спілкуючись із поліцейськими, чоловік сильно хвилювався та досить дивно поводився.

Перевіривши його особу за наявними базами, патрульні встановили, що 42-річний сумчанин мав проблеми із законом у сфері обігу наркотиків. Під час проведення поверхневої перевірки ТОРівці виявили в нього так звані «закладки». Їх загальна кількість склала 34 пакетики, в яких містилась речовина білого, рожевого та зеленого кольору. І все це, зі слів самого ж чоловіка, він випадково знайшов.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: