У Сумах водій-лихач тікав від патрульних

16.08.2019

Відпрацьовуючи повідомлення, котре надійшло на лінію 102, екіпаж патрульних виявив компанію чоловіків, які мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час спілкування з ними, один із громадян повідомив, що збирається перепаркувати автомобіль. Інспектори проінфорували, що в такому стані йому заборонено сідати за кермо, однак, незважаючи на слова охоронців порядку, 20-річний чоловік сів в автомобіль та почав швидко їхати.

Патрульні, ввімкнувши проблискові маячки та звукову сирену, направилися за ним. Той, замість того, щоби зупинитися, лише набирав швидкості. Розуміючи, що втекти йому не вдасться, керманич все ж зупинився.

Під час спілкування чоловік поводив себе зухвало та агресивно. Також він категорично відмовився надати для ознайомлення будь-які документи, аргументуючи це відсутністю в його діях будь-якого правопорушення. Надалі, у присутності двох свідків громадянин відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Загалом вартові порядку склали на нього три адміністративні матеріали: ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП, ст. 122–2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП та ст. 126 (керування особою, яка не пред’явила для перевірки відповідні документи) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: