Курйоз у Конотопі: чоловік заявив про угон автівки, забувши, де її запаркував

16.08.2019

Такий курйозний випадок стався з одним із мешканців Конотопа. Він, прийшовши зранку до свого гаража і побачивши, що його автівка відсутня, вирішив, що її викрали, тож звернувся із відповідним повідомленням до поліції…

Повідомлення про угон автомобіля з гаражного приміщення надійшло до Конотопського відділу поліції вчора близько 9 ранку від 54-річного місцевого мешканця. Він пояснив, що напередодні увечері поставив свій автомобіль до гаража, а зранку, прийшовши, аби їхати у справах, виявив його відсутність.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Було вжито вичерпних заходів для встановлення осіб, що могли скоїти дане правопорушення, можливих свідків події, оглянуто навколишню території тощо. Правоохоронцям одразу кинулося в очі те, що від гаража немає свіжого сліду від’їжджаючого автомобіля.

Та, продовживши перевірку отриманого повідомлення, вже через деякий час копи з’ясували, що автівку, насправді, ніхто не викрадав – вона спокійнісінько стоїть на тому ж місці, де її залишив господар напередодні та забув про це.

Виявилося, що напередодні чоловік приїхав до одного з магазинів для вечірніх закупів. А оскільки живе неподалік, то вийшовши з магазину, попрямував додому, забувши, що приїхав на авто…

З’ясувавши, що злочину не сталося, всі учасники події зітхнули з полегшенням. А правоохоронці наголосили автовласникові бути уважнішим та обачнішим і дбайливіше ставитися до своєї власності, аби уникнути неприємностей у подальшому.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: