Сумським ґвалтівником виявився працівник кафе

19.08.2019

Поліція повідомила подробиці зґвалтування біля озера Чеха в Сумах.

Про те, що дівчина стала жертвою нападу, вчора о п’ятій ранку поліцейських повідомив її брат. Він пояснив, що дівчина поверталася додому вночі, коли на неї зненацька напав чоловік і, погрожуючи предметом, схожим на ніж, вчинив насильство, після чого відібрав сумочку і втік.

У поліції одразу відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 « Розбій» та ч.1 ст. 152 «Зґвалтування». На розшук злочинця був зорієнтований весь особовий склад Сумського відділу поліції, оперативники управління карного розшуку обласної поліції під процесуальним керівництвом Сумської місцевої прокуратури. Перевірялись раніше судимі особи, опитувались жителі прилеглих до місця події будинків, вивчалось відео із встановлених вуличних камер відеонагляду тощо.

«Одна з камер  відеоспостереження, яка належить приватній особі, зафіксувала молодого чоловіка, який у нічний час перебував у районі скоєння злочину. Це викликало певні підозри. Його особу встановили. Ним виявився 24-річний працівник одного з нічних кафе міста, — говорить Павло Карабута  начальник Сумського відділу поліції, —  Розшукали чоловіка у його знайомих, де він переховувався. У нього вилучили телефон, смарт-годинник що належали потерпілій, після чого доставили до відділу поліції. З’ясувалось, що до Сум молодик приїхав майже рік тому, звільнившись із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення крадіжок та грабежу. Мешкав із дівчиною. У скоєному зізнався».

Затриманий розповів, що коли побачив самотню дівчину, хотів відібрати в неї гроші, тож схопив її і, погрожуючи, потягнув у бік озера. Відібрав сумку. Зрозумівши, що значних коштів та золотих виробів там не має, зґвалтував.

Поліцейські оголосили зловмиснику підозру у вчиненні злочинів одразу за двома статтями кримінального кодексу України. Покаранням за скоєне може стати позбавлення волі на строк до 7 років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: