Олександр Будник: «Погані дороги – це проблеми з пасажирськими і вантажними перевезеннями»

19.08.2019

На на пленарному засіданні 28 сесії Сумської обласної ради депутати підтримали запит свого колеги голови фракції «Відродження» Олександра Будника до керівника ОДА щодо ремонту доріг загального користування місцевого значення на території Великописарівського району.

У запиті йдеться про прохання мешканців Ямненської, Добрянської та Розсошівської сільських рад відремонтувати дороги Вільне-Ямне по с. Ямне, Копійки-Розсоші, Добрянське-Сидорова Яруга. Тут ніколи не проводилося жодних ремонтних робіт, тому стан покриття у жахливому стані, а на деяких ділянках дорожнє покриття фактично відсутнє, мають місце провалля і зсуви ґрунту.

Депутат наполягає, що саме незадовільний стан автомобільного дорожнього сполучення спричиняє значні соціальні проблеми. Насамперед погані дороги – це проблеми з пасажирськими і вантажними перевезеннями, неможливість вчасно і якісно отримати селянам допомогу від екстрених служб. Під питанням і задовільний підвіз дітей до школи.

Олександр Будник  вже вдруге звертається з проханням відремонтувати у 2019 році зазначені автомобільні дороги.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: