Стрілком у кафе виявився офіцер держохорони

20.08.2019

Як ми повідомляли, у ніч із 17 на 18 серпня в одному з кафе м. Охтирка між відвідувачами стався конфлікт, під час якого один із чоловіків дістав пістолет і зробив декілька пострілів, влучивши в опонента.

Як стало відомо, стрілком виявився старший офіцер охорони управління Держохорони. Про це повідомила прес-служба ГБР.

Офіцер навмисне поранив відвідувача кафе. Під час конфлікту він зробив кілька пострілів із «ПМТ» у повітря, а після — у бік опонента. Останній отримав вогнепальне поранення ключиці. Після того співробітник Держохорони втік на автомобілі. Його затримали патрульні. Порушнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 КК.

На Сумщині працівник УДО застосував зброю в кафе – відвідувач закладу отримав поранення

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, з’ясовують обставини стрілянини в місті Охтирка за участю офіцера Управління Державної охорони, під час якої інший чоловік отримав поранення. За попередньою інформацією: старший офіцер охорони УДО в кафе м. Охтирка Сумської області під час конфлікту вистрілив з пістолету «ПМТ»; він здійснив декілька пострілів вгору та один – вбік потерпілого, внаслідок чого той отримав вогнепальне поранення надключичної області; після цього старший офіцер охорони швидко залишив місце конфлікту на автомобілі; згодом працівники управління патрульної поліції Сумської області зупинили згаданий автомобіль, а слідчо-оперативна група затримала правоохоронця в порядку ст. 208 КПК України.Наразі досудове розслідування триває.Детальніше https://bitly.su/57Q6Cy

Опубліковано Державне бюро розслідувань Понеділок, 19 серпня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: