Сумчани ініціюють масову висадку нових дерев у місті та його околицях

20.08.2019

Про це йдеться в електронній петиції Володимира Шевченка.

«Пропонуємо сумській владі розробити програму по щорічній масовій висадці нових дерев (корисних для повітря: каштан, акація, в’яз, дуб, сосни) у м. Суми та в його околицях. Більше дерев — більше повітря!

Закликаємо всіх чиновників, усіх відповідальних за екологічні наслідки звернути увагу на цю забрудненсть повітря в межах міста Суми! Адже всі ми рівні, всі ми однакові, тому що дихаємо одним повітрям! Це наше здоров’я та — майбутніх поколінь — наших дітей!

Як приклад: вчені зі Швейцарії прийшли до висновку, що найефективніший спосіб боротьби з глобальним потеплінням — садити багато дерев. Трильйон, а може бути і більше. За словами вчених, місця для цього достатньо. Вчені підрахували, що за майбутні десятиліття ці нові дерева могли б поглинути майже 750 мільярдів метричних тонн вуглекислого газу, що приблизно дорівнює забруднення атмосфери за останні 25 років. Причому значна частина позитивного ефекту настане відразу, оскільки молоді дерева поглинають більше вуглекислого газу, відзначають автори дослідження», —

Дата початку збору підписів: 19 серпня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 44 дні. Станом на 20 серпня петицію підписали 15 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: