На Охтирщині агресивний чоловік поранив двох людей і погрожував вчинити самогубство

21.08.2019

20 серпня, вночі, близько 3 години 30 хвилин, патрулюючи автодорогу Н-12 «Суми-Полтава», інспектори отримали повідомлення про те, що в селі Хухра, Охтирського району, чоловік отримав ножове поранення. Медики госпіталізували постраждалого до реанімаційного відділення Охтирської лікарні. Прямуючи на місце, вартові порядку отримали інформацію про місце знаходження особи, ймовірно, причетної до нанесення тілесних ушкоджень.

За вказаною адресою вже перебували співробітники Охтирського відділу поліції. На порозі будинку сиділи чоловік та жінка. Вона мала видимі тілесні ушкодження рук, ніг та обличчя. Ба більше, їй терміново потрібна була медична допомога. Агресивно налаштований 51-річний чоловік підтвердив, що наніс громадянину ножове поранення. Водночас він постійно погрожував фізичною розправою ножем громадянці, як виявилося, своїй же дружині.

Під час тривалих перемовин місцевий мешканець лише дозволив лікарям надати першу медичну допомогу жінці, яка стікала кров’ю. У момент, коли чоловік поклав ніж на сходи, сумський патрульний поліцейський швидко підбіг до нього та, відштовхнувши, врятував жінку. Її негайно ж передали бригаді швидкої для надання медичної допомоги.

«Коли мені вдалося забрати від нього жінку, то сам чоловік схопив ніж, приставив його собі до грудей та погрожував покінчити життя самогубством. Ми продовжували спілкуватися з чоловіком, надаючи йому психологічну підтримку. Далі, він попрохав дати йому вмитися, і в цей момент я скоротив дистанцію та повалив громадянина на землю. Його затримали та застосували кайданки», — розповідає поліцейський 4-ї роти УПП в Сумській області Владислав Мандрика.

Обставини події на місці вже встановлювала слідчо-оперативна група Охтирського відділу поліції. Відомо, що вся подія сталася на ґрунті ревнощів.

За фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: