Директор школи розповіла, як звільняють «по-глухівськи»

22.08.2019

На своїй сторінці у фуйсбуці директор ЗОШ№2 Алла Рябуха поділилася тим, як з нею обійшлися у відділі освіти в останній день її роботи в глухівській школі. Нагадаємо, нещодавно Рябуха стала переможцем конкурсу на посаду начальника управління Державної служби якості освіти в Сумській області.

Щоб приступити до нової посади, жінка написала заяву на звільнення через перемогу у конкурсі та подала її у відділ освіти. Однак там документ не прийняли, натомість планують звільнити Рябуху по статті за аморальну поведінку. Про це повідомлялося раніше. Жінка називає такі дії розправою по-глухівськи з тими, хто має власну думу.

«Звільнення по-глухівськи,або розправа з тими, хто має власну думку..

Сьогодні я останній день працювала на посаді директора Глухівської ЗОШ №2.

Багатьом відомо, як мене «любить» міська влада й нинішній начальник відділу освіти Матосова А. М., яка жодного дня не працювала ані завучем, ані директором школи й без конкурсу несподівано для всіх стала начальником відділу освіти. Зайняла цю посаду з однією метою — звільнити мене. Скільки бруду було вилито на мене за останні два місяці… Скарги в міністерстово, департаменти, поліцію з однією метою — принизити мене.

Я написала заяву з проханням звільнити мене як переможця конкурсу, бо з 23 серпня я вже призначена на нову посаду в Сумах. Однак мені було відмовлено. А завтра незаконно, плюючи на всі Закони й Конституцію, мене звільнять за аморальний вчинок згідно із заявою Павленка (усі знають, хто він такий), адже я, як депутат, мала необережність відкрито висловити свою думку на сесії!

Отакі моральні принципи й аморальність!Звісно, завтра мною буде подана заява до прокуратури та суду про незаконне звільнення та компенсацію моральної шкоди. Через це я вже проходила. Уже звільняли… Однак суд мене поновлював на посаді й доводив, що міській раді на закони плювати.

Пропрацювала я директором ЗОШ№2 майже 6 років. Хочу подякувати всім учням, батькам, педагогічному колективу за плідну роботу, підтримку, взаєморозуміння! Ми разом зробили неймовірне! Зараз у школі навчається вже 525 дітей! Ми взяли участь у 12 міжнародних проектах, у багатьох Всеукраїнських, обласних, міських конкурсах, олімпіадах, турнірах… Складно навіть перерахувати зараз усі досягнення. Та, мабуть, і не варто, адже вчителі, батьки, діти, громадськість і так добре знають, чого було досягнутно нашими спільними зусиллями. За останні 6 років я душею зрослася зі школою, серцем прикипіла до дітей, досягла порозуміння з батьками й заручилася їхньою підтримкою, набула цінного досвіду роботи в якості керівника освітнього закладу. Здається, усе маю для того, щоб якісно й плідно працювати. Крім того, для мене школа – це мій світ, моє життя. Якби ви знали, як я не хочу йти зі школи! Однак мене змусили це зробити… Що ж спробую себе в новому амплуа й матиму можливість почистити свої телефонні контакти! Дякую всім, хто був зі мною поруч, хто вірив у мене та підтримував!

Люблю вас усіх! З повагою Алла Рябуха».

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: