У Сумах іноземець влаштував розбій у гральному закладі

22.08.2019

Витративши в закладі державної лотереї всі гроші, чоловік вирішив компенсувати їх своєрідним способом – погрожуючи працівниці пістолетом виніс з приміщення сейф.

За кілька хвилин зловмисник був затриманий працівниками приватної охоронної фірми,які і викликали поліцейських.

Правоохоронці вилучили пістолет, сейф , а самого іноземця-порушника для дачі свідчень доставили до відділу поліції. Там з’ясували, що йому 33 роки, з яких більше десяти він мешкає на Україні. Зі слів чоловіка весь день і ніч він провів в закладі і витратив всі гроші. Після чого вирішив їх « відшкодувати». Взяв вдома пістолет і шапку, яку в подальшому використовував як маску для обличчя і повернувся, аби забрати сейф, в надії, що там будуть гроші.

Миттєва реакція співробітниці закладу, яка натиснула кнопку виклику охорони, завадила зловмиснику залишитись не викритим. Хоча йому вдалося винести з приміщення державної лотереї невеличкий за розміром сейф, а ось далеко втекти — ні. Працівники охоронної фірми затримали чоловіка фактично біля сусідніх із закладом будинків.

У Сумському відділі поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України. Порушник затриманий в порядку стаття 208 КПК України. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: