У Сумах вшанували загиблих правоохоронців

22.08.2019

Щорічно 22 серпня в Україні відзначається як день вшанування загиблих при виконанні службового обовʼязку працівників Міністерства внутрішніх справ. Скорботний список Сумщини налічує девʼятнадцять імен – тих, хто в різний час, починаючи з післявоєнних років, власним життям і кровʼю захистив Закон та Правопорядок, не здригнувся у мить небезпеки і не відступив, до кінця залишився вірним духу і букві Присяги.

Сьогодні, аби згадати поіменно кожного з загиблих у Головному управлінні поліції області зібрались керівники та особовий склад апарату ГУНП в області, члени сімей загиблих правоохоронців та молоді співробітники поліції. Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять колег та поклали квіти до памʼятного меморіального знаку.

Вручаючи матеріальну допомогу родинам загиблих правоохоронців, Микола Лушпієнко підкреслив. що незважаючи на час, історичні події та суспільні процеси, памʼять про тих, хто ціною власного життя захистив Закон, назавжди залишиться у серцях нинішніх та прийдешніх поколінь правоохоронців.

Керівник поліції області запросив усіх бажаючих відвідати заупокійну службу за загиблими в Молченському монастирі, що на Путивльщині, та покласти квіти маятнику загиблим працівникам ОВС та могили Олександра Ткаченко. Майор міліції Олександр Ткаченко, загинув у липні 2014 року в зоні АТО, під час виконання бойового завдання. Колеги та бойові побратими, друзі, товариші, родина зібралися біля могили правоохоронця, аби не тільки вшанувати його памʼять, а й пригадати тих, хто протягом чотирьох останніх років боронив Закон та Правопорядок, хто загинув, виконуючи службовий обов’язок; хто самовіддано, ціною власного життя охороняли безпеку співвітчизників, боролися зі злочинністю та захищали територіальну цілісність нашої держави.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: