На Сумщині — скандал навколо дитячого табору. Директора забрала «швидка»

22.08.2019

Минулого тижня міський голова Артем Семеніхін записав черговий стрім, в якому фактично звинуватив керівництво відділу освіти міської ради у корупції.

Зокрема, очільник міста, перебуваючи у дитячому таборі «Мрія», продемонстрував неякісні, за його словами, продукти харчування: дрібну картоплю і зіпсований сік, заявивши, що ймовірно це сталося тільки тому, що дехто у відділі освіти встановив постачальникам відсоток відкату, заплативши який, вони постачають у табір найдешевші продукти.

На гучні заяви Артема Семеніхіна відразу ж відреагувала начальник міського відділу освіти Ольга Беспала. На своїй сторінці у Фейсбук вона детально розібрала кожний пункт звинувачення і прокоментувала ситуацію. Зокрема, за словами керівника міського відділу освіти, вона добре знає, як організоване харчування в таборі і чому виникли проблеми з продуктами. А саме, незрозуміло чому директор табору чекав приїзду мера, замість того, щоб або не приймати неякісні продукти харчування, або ж вчасно замінити їх у постачальника.

До речі, за словами Ольги Беспалої, при зверненні до підприємця, який постачає продукцію, всі недоліки було відразу усунено і проблему вичерпано. Натомість питання до директора табору лишились. Його кандидатуру, як зазначає у дописі начальник відділу освіти, свого часу лобіював саме Артем Семеніхін.

Також Ольга Беспала вказала на той факт, що у приватній розмові їй уже натякали на те, щоб вона «по-доброму» залишила свою посаду, і тоді відділ освіти ніхто не чіпатиме. Начальник відділу освіти зазначила, що у пошуках правди і з метою захисту своєї репутації має намір звернутися до правоохоронних органів.

Як стало відомо, вчора у таборі «Мрія» перебувала група депутатів міської ради. За неофіційною інформацією, після візиту в них з’явилося ще більше питань до керівництва табору. Кажуть, директору стало зле. За викликом приїздили швидка, і поліція.

konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: