Керівництво глухівського педуніверситету спростовує інформацію про закриття студентського гуртожитку №1

23.08.2019

Нещодавно у мережі з’явилась інформація про те, що студентський гуртожиток № 1 Глухівського НПУ ім. О. Довженка знаходиться під загрозою закриття. Мова йшла про те, що «всіх студентів університету заселятимуть в гуртожиток номер 2, і не факт що всіх поселять, можливо комусь прийдеться шукати квартиру… Не зважаючи на те, що студенти здавали гроші на фарбу з надією, що в наступному навчальному році матимуть змогу там проживати». Цей допис викликав жваве обговорення та занепокоєння. Ми вирішили дізнатися чи справді закриють гуртожиток та з якої причини, адже останні два роки там міняють вікна, на кожному поверсі облаштовуються душові, обладнують спорзал.

На запит відповів ректор університету, професор Олександр Курок:

«Інформація про закриття студентського гуртожитку №1 Глухівського національного університету імені Олександра Довженка є неправдивою».

Також повідомив, що на балансі університету зараз знаходиться 5 гуртожитків, усі вони відремонтовані та готові до поселення студентів та працівників навчального закладу. Вартість проживання на 2019-20 навчальний рік становить 520 грн на місяць.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: