У шосткинської малечі з’явився привід для радощів: завдяки Володимиру Пилипейку у місті встановлено ще один дитячий майданчик

23.08.2019

Сучасний дитячий майданчик з’явився у Шостці завдяки депутату Сумської обласної ради, представнику ПП ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Володимиру Пилипейку.

«Під час робочих зустрічей до мене зверталися батьки малечі з проханням придбати та встановити дитячий майданчик на подвір’ях будинків № 55 по вулиці Свободи і №2 по вулиці Січневій, які знаходяться по сусідству. Ми вирішили облаштувати подвір’я цих будинків, бо вони віддалені від центру і тому тут дуже гостро стоїть проблема з місцями для дозвілля. Це і стало, в першу чергу, головним критерієм при виборі з великого переліку звернень», — розповів Володимир Пилипейко.

Дитячий майданчик вартістю майже 50 тисяч грн було закуплено за кошти, які виділяються обласним обранцям на виконання їх депутатських повноважень. А встановлювали його власними силами.

«Хочеться, щоб у дітей було гарне дитинство, в якому більше свята, добра, позитивних емоцій, — зазначає депутат. — Тому завдання і нас, як депутатів, і батьків малечі – зробити все, щоб діти повноцінно могли відчути літо і дитинство».

Тож пообіцяв і надалі, у міру можливостей, підтримувати малечу.

Діти були раді майданчику і солодощам, які Володимир Пилипейко привіз маленьким жителям Шостки під час відкриття гойдалок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: