Зникла ще у травні: на Сумщині продовжують шукати 24-річну дівчину

26.08.2019

Наприкінці травня жителька Шостки Катерина Чепурна пішла з дому і не повернулася, її місцезнаходження досі залишається невідомим. Про це повідомили в Шосткинському відділі поліції. Правоохоронці продовжують розшукувати зниклу дівчину і розраховують на допомогу небайдужих громадян.

Повідомляється, що про безвісти зниклу 24-річну дівчину в поліцію повідомив її дядько. Він розповів: останній раз бачив племінницю в кінці травня цього року. У той день вона посварилася зі своїм хлопцем, пішла з дому і не повернулася. Місце знаходження її залишається невідомим.

За словами заявника, мобільний телефон у дівчини зараз відключений.

На розшук безвісти зниклої Катерини орієнтовано особовий склад Шосткинського відділу поліції. Відповідні орієнтування з описом зовнішності і фотографією розіслані в усі відділи і відділення поліції Сумщини.

На вигляд розшукуваній 20-25 років, зріст — 170 см, середньої статури. У неї темне волосся і карі очі. Була одягнена в сіру футболку і сині джинси. Взута  в різнокольорові сланці.

Якщо кому відома будь-яка інформація, яка допоможе в розшуку Катерини Чепурної, прохання повідомити в Шосткинський відділ поліції за адресою: вул. Свободи, 67, або за телефонами: 099-266-00-69, 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: