Сумське НВО просить від міста передоплату за тепло

27.08.2019

Така пропозиція надійшла від Сумського НВО міської влади. Питання підготовки міста до опалювального періоду обговорювалося сьогодні, 27 серпня, на апаратній нараді в мерії.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня повідомила, що в рамках підготовки до опалювального сезону триває заміна теплових мереж, запірної арматури, тривають ремонтні роботи на обладнанні ТЕЦ. Вона запевнила, що майновий комплекс, який обслуговує ТОВ «Сумитеплоенерго», вчасно увійде в опалювальний сезон і вже сьогодні готовність становить 89,4%.

Видаються акти готовності до опалювального періоду по домівках, які знаходяться в зоні обслуговування КВПУ. Про це розповіла заступник директора Дирекції «Котельня Північного промвузла» Ірина Рибальченко. Крім того, за її словами, на цьому тижні має вирішитися питання про реструктуризацію боргів за газ КВПУ. Зараз готуються всі необхідні для цього документи в НАК «Нафтогаз України» і Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Крім того, стало відомо, що Сумське НВО просить зробити передоплату за опалення бюджетних установ, щоб підготуватися до опалювального сезону. Мер Сум сказав, що питання вже опрацьоване з департаментом фінансів і повідомив, що сьогодні пройде зустріч із цього приводу на заводі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: