Стали відомі подробиці ДТП, у якій постраждав випускник гімназії

27.08.2019

22 серпня о 23:46 на автодорозі в селі Чупахівка Охтирського району сталося бокове зіткнення мопеда Форте під керуванням 22-річного хлопця і мотоцикла Мінськ, яким керував 17-річний водій. У результаті транспортні засоби впали на проїжджу частину, а разом з ними і ті, хто був на них. Водій Форте отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом нижньої третини ліктьової кістки, удари і садна правого коліна, 17-річний пасажир — закритий перелом правого стегна.

Дісталося і неповнолітньому водієві Мінська. У нього лікарі діагностували політравму, закриту черепно-мозкову трввму, забій шийного відділу хребта, закритий перелом лівого плеча і гомілки, гематоми.

Всі постраждалі госпіталізовані в ортопедичне відділення Охтирської ЦРЛ.

Мотоцикли спрямовані на штрафмайданчик.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України призначено низку експертиз, за ​​результатами яких буде остаточно встановлено причини та обставини події, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

Нагадаємо,  у цій аварії постраждав випускник Охтирської гімназії Вадим Федорченко. Небайдужі люди оголосили збір коштів на його лікування.

rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: