У Сумах демонтували два незаконно встановлені гаражі

27.08.2019

Комісія з питань демонтажу незаконно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення демонтувала ще два незаконно встановлені/розміщені об’єкти. Відповідні роботи провели у дворі буд. № 22 по вул. Інтернаціоналістів, де розміщувались тимчасові (металеві) гаражі темно-зеленого та сірого кольорів.

КП «Міськсвітло» провело відключення тимчасових споруд від електромереж. Управління патрульної поліції у м. Суми забезпечило громадський порядок при виконанні робіт, ТОВ «СНД-АВТОТРАНС» провело демонтаж тимчасових споруд та їх вивезення на територію КП «Центр догляду за тваринами» (вул. Римського-Корсакова, 1).

З приводу повернення вищевказаних об’єктів власникам необхідно звертатись до управління архітектури та містобудування (вул. Воскресенська, 8А, тел. 70-01-05, 70-01-04).

У відповідності до пункту 2.9. Порядку демонтажу незаконно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення на території міста Суми, об’єкти повертаються власнику після надання уповноваженому органу документа, що посвідчує особу; документів, які засвідчують право власності на об’єкт, чи документів, на підставі яких він був встановлений/розміщений (навіть якщо строк їх дії минув) або правовстановлюючі документи на матеріали, з яких виготовлено об’єкт; документів, що підтверджують відшкодування понесених витрат за зберігання – в розмірі одного неоподаткованого мінімуму доходів громадян за добу зберігання (відповідно до кількості днів зберігання), наданої суб’єктом господарювання, який зберігав демонтований об’єкт; документів, що підтверджують відшкодування понесених витрат в подвійному розмірі за демонтаж, завантаження та доставку до місця зберігання – у відповідності до калькуляції, наданої суб’єктом господарювання, який безпосередньо займався демонтажем (знесенням) ТС) та відключення від інженерних мереж – у відповідності до калькуляцій, наданих суб’єктами господарювання, які безпосередньо займались відключенням; прибирання території (місця розташування) від сміття, що залишилося після демонтажу, – у відповідності до калькуляції, наданої суб’єктом господарювання, який виконував роботи з прибирання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: