На Сумщині шахраї прикидаються міським головою

27.08.2019

27 серпня 2019 року до приймальні Кролевецького міського голови прийшла громадянка Ц., яка повідомила про надходження на її номер телефонних дзвінків від особи, яка представилася Олександром Бобровицьким, головою Кролевецької міської ради. Названа особа запропонувала громадянці Ц. вирішити питання щодо оформленням документів з продажу будинку (громадянка Ц. виставила на продаж свій житловий будинок на сайті оголошень OLX) за гроші в сумі 5 тисяч гривень. При цьому зазначив, що будинок продається на підпорядкованій йому території, тому може посприяти гарному продажу.

Про це повідомляє сам міський голова у спільноті Кролевецької міськради. “Громадянка Ц. перерахувала кошти на рахунок, який продиктував по телефону самозванець – “міський голова”.  Запис даної розмови я, Бобровицький Олександр Михайлович, слухав особисто. Через годину прийшла інша жінка, що повідомила про аналогічну ситуацію. Вона вже перерахувала 7 тисяч гривень“, – написав очільник міста.

Міський голова Кролевця звертається до жителів громади та прохає не перераховувати кошти невідомо кому та невідомо за що. У подібних випадках закликає звертатися до органів Національної поліції України та повідомляти в приймальну Кролевецького міського голови, за телефоном (05453) 95542.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: