У Сумах біля магазину незаконно вирубали 17 дерев

29.08.2019

На підставі звернення мешканки м. Суми Держекоінспекцією в Сумській області було проведено перевірку факту законності видалення на початку липня цього року 17 дерев біля будинку 39 по вулиці Заливній в м. Суми. Заявниця у зверненні зазначила, що знищенням дерев керували працівники магазину «Керамахіт», який розташований на першому поверсі цього будинку.

Державними інспекторами з виїздом на місце факт видалення дерев був підтверджений, встановлено, що дозвіл на їх видалення Сумською міською радою не надавався. Працівники магазину повідомили, що його власники на момент перевірки знаходились поза межами України. За їх інформацією видаленням дерев займалася ландшафтний дизайнер – громадянка М., яку було викликано до Інспекції, проте вона не з’явилася.

Оскільки факт незаконного знесення зелених насаджень є підтвердженим, за наявності ознак адміністративного правопорушення, Інспекцією було направлено листа до Сумського міського ВП ГУНП в Сумській області про необхідність вжиття заходів для встановлення винних осіб у незаконному видаленні дерев для притягнення їх до відповідальності відповідно до чинного законодавства, повідомляє сайт відомства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: