Котельня СНАУ змінює тариф

29.08.2019

Керуючись розділом ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 130, Сумський національний аграрний університет інформує споживачів про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води котельнею Сумського НАУ.

На даний час розрахунки за теплову енергію (постачання теплової енергії та постачання гарячої води) Сумського національного аграрного університету з населенням, бюджетними організаціями та іншими споживачами проводяться згідно рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 16.08.2016 р. № 412 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.08.2012 р. № 439 « Про тарифи на теплову енергію Сумського національного аграрного університету» зі змінами.

З часу прийняття діючих тарифів на теплову енергію відбулося підвищення вартості газу, зросла вартість енергоносіїв, збільшилась мінімальна заробітна плата (порівняльна таблиця за 2016 та 2019 роки або Переглянути не завантажуючи).

Індекс споживчих цін за три роки зріс приблизно на 10%, відповідно зросли ціни на матеріали та послуги.

На підставі вищевикладеного виникла необхідність приведення тарифів на теплову енергію до економічно обґрунтованого рівня шляхом їх перерахунку і зміни.

У зв’язку із зазначеним, Сумський національний аграрний університет здійснив розрахунок тарифу на послуги з виробництва, постачання та транспортування теплової енергії та постачання гарячої води до рівня, що покриває економічно обґрунтовані витрати університету і є необхідним кроком для забезпечення надання послуг належної якості та в повному обсязі.

Структура економічно обґрунтованих планованих витрат, пов’язаних з виробництвом теплової енергії, її транспортуванням та постачанням або Переглянути не завантажуючи

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: