На Сумщині військового комісара піймали на хабарі у 3 тисячі доларів

30.08.2019

Оперативниками управління захисту економіки в Сумській області Нацполіції спільно зі слідчими ГУНП в Сумській області за процесуального керівництва військової прокуратури Сумського гарнізону було задокументовано корупційну схему, яку організував військовий комісар одного із об’єднаних міських військових комісаріатів Сумської області.

Сьогодні, 30 серпня, під час отримання неправомірної вигоди в сумі 3 тисяч доларів США військового комісара було затримано. Грошові кошти виявлені та вилучені правоохоронцями.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: