У СНАУ провели інавгурацію в зелених мантіях

31.08.2019

Учора, 30 серпня, у Сумському національному аграрному університеті провели головне свято вишу — інавгурацію нового навчального року. У ньому взяли участь члени Вченої ради університету на чолі з ректором Володимиром Ладикою, декани факультетів, викладачі, представники місцевої влади та бізнесу, студенти та, звісно ж, першокурсники. З такої нагоди керівництво СНАУ традиційно вбралося у зелені мантії.

За високі досягнення в навчанні, наукові здобутки, вклад у розвиток університету та активну громадську діяльність відзнаки та грамоти були вручені найуспішнішим студентам та викладачам Сумського НАУ. Урочисто вручили сертифікати міжнародного зразка на підтвердження рівня володіння англійською мовою B2. Це стало можливим завдяки тому, що у 2018 році кафедра іноземних мов СНАУ отримала ліцензію на проведення міжнародних іспитів з англійської мови Pearson.

Після офіційної частини святкові заходи розпочалися на факультетах СНАУ. А після цього першокурсники змогли взяти участь у захопливому квесті та, за разом, познайомитись з мальовничою територією університету.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: