На фестиваль «Мото Суми» з’їхалися байкери

31.08.2019

У Сумах вчора розпочався фестиваль байкерів «Мото Суми». Учасники з різних куточків України на захід з’їжджалися до табору «Ровесник». Сьогодні о 12-тій колона учасників фестивалю проїхала центральними вулицями Сум. Завершиться другий день фестивалю рок-концертом з розважальною програмою та фаєр-шоу. Сам фестиваль триватиме три дні.

«Заїхав сюди на день, завтра до обіду вже їду туди. В Рубіжне приїхав випадково, поїхав в Чернігівську область подорожувати. А вийшло так, що поїхав на Батьківщину (про Луганщину — ред.). Тут можна поспілкуватися з однодумцями, усі один одного розуміють. Тут як країна мотоциклів», – каже учасник фестивалю Валентин Коволенко.

З Конотопа приїхав найстарший байкер Олексій. Тут його називають «Архімедом»:

«З 13-ти років я практично не злізаю з мотоцикла. Сьогодні машиною приїхав, я в Тернах обламався, конотопська братва мене забрала. Я радий, що я тут і сьогодні для сцени приготував я пісню».

З першого фестивалю до Сум з Ніжина приїздить Петро Басмач:

«На «Мото Сумах» був не на всіх, але з 2009-го з першого зльоту … до 13-го року жодного не пропускав, а потім самі розумієте що почалось… Був призваний, не до того було. А зараз вирішив трішки розвіятися. Прокотив сюди».

Цей фестиваль – ювілейний. Присвятити його до двадцятиріччя клубу «Wind Riders».

«Приїздять байкери з МС клубів інших міст. Ми будемо святкувати своє день народження. Вони запрошені офіційно. Для них буде накритий окремий великий стіл, там де зберуться всі та будуть вітати наш клуб з 20-річчям. Дуже хочеться побачитися, найкрутіший день – п’ятниця, коли всі зустрічаються й найсумніший – неділя, коли всі роз’їжджаються», – каже співорганізатор фестивалю Євген Ощебков.

За словами Євгена, на заході очікують до п’яти сотень учасників, зокрема з Сумщини, Краматорська, Полтави, Києва та з білоруського Мінська.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: