У черзі за безкоштовним морозивом чоловік щосили вдарив дитину в лоб

01.09.2019

1 вересня з нагоди дня міста для жителів і гостей Глухова розроблена велика культурна програма. Окрему увагу приділили дітям — в центрі безкоштовно роздавали морозиво. Покуштувати смачні ласощі знайшлося багато бажаючих, вишикувалася довга черга. Як розповідає очевидець подій, дітей було багато. Але ще більше було дорослих, пенсіонерів. Отримати свій «ріжок» вирішив і юний глухівчанин, який підійшов і зайняв місце в черзі.

Хлопчик практично досяг своєї мети, попереду вже виднівся холодильник із морозивом. Але тут йому на телефон подзвонив дідусь. Через гучну музику хлопчик попередив наступну за ним у черзі жінку, а сам відійшов відповісти на дзвінок. А коли повернувся, то його місце вже зайняв дорослий чоловік. 11-річний юнак звернувся до чоловіка з проханням пропустити його, адже він довго стояв і місце в черзі по праву його. До того ж, за ним стояла жінка, яка може це підтвердити. Та й просив він її про «всякий випадок» попередити інших, якщо захочуть протиснутися вперед. Але, мабуть, кожен по-своєму розцінює той самий «про всяк випадок», а тому вимагати відповіді від незнайомки … і вже тим більше заступатися за чужу дитину жінка не стала.

Чоловік же, почувши «претензії» хлопчика без жодних відступів проволав «Іди в кінець черги, щеня. Старших треба пропускати! «. Хлопчик не став миритися з таким ставленням і з дитячої наївності став говорити дорослому «дяді» про совість, мовляв, так само нечесно, адже він стояв в черзі довго … Але боязкі зауваження тільки розпалили чоловіка. Цього разу він не став церемонитися і вдарив дитину в лоб так, що та відскочила на метр. Хлопчик розвернувся і пішов, а вслід йому з натовпу почулося: «Не розклеїться, халявне морозиво ще треба заслужити!».

Мама дитини не приховує гнівних емоцій: «Про яке європейське майбутнє може йти мова з таким суспільством ?! Хто дозволив здоровому мужику підвищувати голос і розпускати на чужих дітей руки? Принижувати дитину при людях може тільки моральний урод! Це він в натовпі вдарив! Страшно уявити ситуацію, в якій йому хтось під руку попадеться в тісному провулку … Завтра в школу, настрій зіпсовано. Сподіваємося, що зранку не буде синяка! »

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: