У справі про вбивство сумчанок оскаржували тримання під вартою

02.09.2019

Сьогодні, 2 вересня, Сумський апеляційний суд розглянув скаргу захисника та Євгена Тимченка, обвинуваченого у подвійному вбивстві, на ухвалу Ковпаківського райсуду про продовження тримання під вартою. Адвокат просила скасувати рішення суду першої інстанції та застосувати запобіжний захід у вигляді застави у мінімальному розмірі або інший запобіжний захід, не пов’язаний з позбавленням волі.

Сам обвинувачений під час засідання зазначив, що під час перебування під вартою він не отримує належної медичної допомоги та можливості готуватися до свого захисту в суді. Тож також просив суд застосувати заставу.

Суд відмовив у задоволенні скарги та залишив рішення Ковпаківського райсуду про застосування тримання під вартою без змін.

Нагадаємо, мова йде про сумчанина Євгена Тимченка, який був засуджений до довічного позбавлення волі, відсидів 14 років за ґратами, після чого справу було направлено на новий судовий розгляд, оскільки засуджений поскаржився в Європейський суд з прав людини. 23 липня Ковпаківський райсуд продовжив обвинуваченому тримання під вартою до 19 вересня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: