Ігор Перепека: «25-та школа — найкраща, бо ми живемо на Роменській!»

03.09.2019

Як завжди, яскраво і масштабно відсвяткувала День знань 25-та школа. Найбільша увага була привернута до 132 першокласників.

«Ми залюбки вас приймаємо в нашу велику шкільну сім’ю. Навчатися вам всього-на-всього 12 років. Пройдуть вони досить швидко. А вимагається від вас тільки дві необхідних якості – добре навчатися і мати гарну поведінку», — звернулася до першокласників директор школи Лідія Голуб.

Юлія Дяченко розповіла, що все її життя пов’язане з 25-ю школою. Вона працює тут вчителем, старший син закінчив цю школу, а тепер привела молодшого сина в перший клас.

Не менш хвилюючим перший дзвоник був для випускників, адже у рідній школі вони востаннє святкують День знань, попереду – складний і відповідальний рік підготовки до іспитів.

«Хочемо сказати, все найкраще, що наша дитина у цьому житті отримала, вона отримала саме від цієї школи», — говорить мати випускника Ліна.

Сумчани, цілі покоління яких навчалися у 25-й школі, дуже тепло відносяться до рідного навчального закладу. Пишаються, що є випускниками цієї школи, і депутати Сумської міської ради.

«Хочу подякувати батькам першачків за те, що довірили своїх дітей нашій рідній школі, подякувати вчителям за те, що продовжують вкладати своє здоров’я, дні і ночі на виховання наших дітей», — сказав депутат Геннадій Гризодуб.

Традиційно виступив із привітанням і депутат Ігор Перепека, який протягом багатьох років опікується 25-ю школою:

«У нас найкрутіша школа, найкрутіші батьки, найкрутіший директор школи, найкрутіші вчителі. А чому це так? Бо ми живемо на Роменській!»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: