В Ямполі визначили «Двір зразкового порядку-2019»

03.09.2019

Щороку Ямпільська селищна рада заохочує мешканців селища, які старанно доглядають за своїми будинками і перетворюють їх на справжню прикрасу вулиці і населеного пункту.

У номінації «Двір зразкового порядку 2019» перемогу здобуло подвір’я Юлії і Володимира Краснощоків по вул. Поліська (на фото). Про це під час урочистостей з нагоди Дня селища повідомила Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько. Друге місце присудили садибам Євгенії Нечай (вул. Ботанічна) та Галини і Євгенія Лисенків (вул. Вишнева). Треті місця дісталися Погребновій Олені та Валерію, Бодаєвій Галині та Мерцаловій Галині та Юрію. Усі господарі охайних садиб і присадибних ділянок, які вклали багато праці для створення «неземної» краси, отримали пам’ятні таблички і подарунки-сувеніри.

Кращою установою районного центру була визнана Ямпільська районна станція юних натуралістів, яка знаходиться по вулиці Ботанічній. Кращою ж торгівельною точкою в цьому році конкурсна комісія визначила продуктовий магазин приватного підприємця Світлани Мори, який розташований у приміщенні колишнього заводського гуртожитка по бульвару Ювілейному.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: