Сумчани поскаржилися в поліцію на монтаж «мобільної» вишки

04.09.2019

Виклик на лінію «102» надійшов близько 12 години дня, повідомив співробітник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Сумській області Володимир Крупецьких. Ідеться про будівництво вишки мобільного оператора «Vodafone» на вулиці Кондратьєва 144/3.

Як розповіла мешканка прилеглого будинку Юлія, будівництво проводиться неправомірно: «Минулого року, коли почали встановлювати цей стовп, нам сказали, що це для вуличного освітлення. У грудні за поданням Сумської міськради роботи призупинили. Сьогодні сюди під’їхала газель, з якої вигрузили обладнання. Коли я спитала, які будуть проводитися роботи, мені відмовили у відповіді. Ми знаємо, що це ставиться вишка. Тепер приїхала поліція. Людина, яка назвала себе представником «Vodafone», сказала нам, що згода мешканців на встановлення вишки у них є. Ми як представники громади прилеглих будинків такої згоди не давали».

Спочатку на місце прибула патрульна поліція, яка потім викликала слідчо-оперативну групу, розповів речник Управління патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб.

За словами Крупецьких, кримінальне провадження за заявою мешканців поки не відкрите, поліція проводить перевірку.

Начальник прес-служби Сумської мерії Ольга Семениста повідомила, що від місцевої влади на місце виїжджав заступник міського голови Олександр Журба. Там посадовець повідомив, що вишка буде встановлена лише після отримання згоди мешканців. Зокрема вирішено провести збори ОСББ.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: