Шостка відзначила День міста і 76-ту річницю визволення від фашистських загарбників

04.09.2019

Цього року північне місто відзначило 280-ту річницю від дня створення. З нагоди свята відбулися урочистості, до яких, за традицією, приєдналися депутати політичної партії ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ Сумської обласної і Шосткинської міської рад.

Поряд з городянами і гостями міста представники політичної сили взяли участь у святковому параді, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих в роки Другої світової війни, поклали корзини з квітами до меморіалу Слави.

— Ми шануємо пам`ять наших дідів та прадідів, які визволяли Шостку. Усіх мешканців вітаю зі святом – Днем міста та 76-ю річницею його визволення від фашистів! Миру, добробуту в сім`ях, оптимізму в душі і міцного здоров’я кожному жителю! — зазначив депутат Сумської обласної ради, лідер міської організації ПП ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ Володимир Пилипейко, звертаючись до присутніх.

— Наше місто завжди славилося гарними трудовими традиціями, тут завжди працювало багато підприємств та людей, місто будувалося та розвивалося. Сподіваємося, що так буде й надалі! Вітаємо мешканців Шостки зі святом! Успіхів у праці, благополуччя в житті, в сім`ях, мирного неба над головою! – приєднався до привітань депутат Шосткинскої міської ради Віктор Калиновський.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: