Ігор Перепека: «День Роменської – головне свято нашого мікрорайону»

04.09.2019

На Роменській День мікрорайону святкували з ранку до пізнього вечора. Насичена програма розпочалася з традиційного футбольного турніру на кубок «Я живу на Роменській», який зібрав разом місцевих прихильників улюбленого виду спорту. За результатами третє місце посіла команда «Ярок», друге – «Сокіл», а переможцем, володарем Кубку стала команда «Роменська Юнайтед». Усі отримали від організаторів грамоти і солодкі призи.

У спортзалі 25-ї школи відбувся конкурс «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Батьки і діти завзято змагалися, щоб визначити, яка родина найспортивніша. Провели 15 естафет, були і бар’єри, і обручі, змагання з маленькими кульками, і футбольними та баскетбольними м’ячами. Найкраще впоралася з усіма етапами конкурсу сім’я Карпенко і виборала кубок переможця.

Ближче до обіду в рамках святкування Дня Роменської організували ярмарок, найпопулярнішими товарами на якому були вироби хенд-мейд, зокрема в’язані іграшки, декупаж. Тут для малечі провели майстер-класи з виготовлення пряників, плетіння та виготовлення аромакамінців.

На святковій сцені свої таланти демонстрували вихованці дитячих садочків та школи мікрорайону, після чого запрошені артисти влаштували неймовірний концерт, від якого жителі Роменської були просто у захваті. Особливо тепло зустрічали глядачі шоу-дует баяністів «Віва» та групу «Марафон».

День Роменської відзначають з 2012 року. Ініціатори та організатори – депутати Сумської міської ради Геннадій Гризодуб, Ігор та Юрій Перепеки.

«Свято є свято! Удвічі приємніше створювати гарний настрій для людей. Дуже дякуємо їм за підтримку, за те, що вони щороку приходять на цей захід. Для нас Роменська – у серці!», — говорить Геннадій Гризодуб.

За словами Ігоря Перепеки, жителі Роменської стали більш активними, що показало цьогорічне голосування за проект громадського бюджету.

«Надзвичайно радісно, що на свято зібралося дуже багато людей! Хочу подякувати усім жителям Роменської за активність. Спасибі усім!» — сказав Ігор Перепека.

Завершився святковий вечір дискотекою та лазерним шоу і виконанням гімну Роменського мікрорайону, подарувавши сумчанам незабутні враження та емоції.

Футбольний турнір, конкурс «Мама, тато, я – спортивна сім’я», ярмарок, майстер-класи, концерт та дискотека. З ранку до пізнього вечора День мікрорайону святкували на Роменській.

Опубліковано Sergey Klochko Вівторок, 3 вересня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: