Суд поновив на посаді незаконно звільнену начальницю

04.09.2019

З 3 вересня офіційно приступила до виконання посадових обов’язків начальника відділу освіти Глухівської міськради Людмила Васянович, яку в травні місяці мер Мішель звільнив нібито за невідповідність посаді. Вона подала позов до суду, і Сумський окружний Адміністративний суд 2 вересня визнав розпорядження міського голови Глухова протиправним та призначив стягнути на користь позивачки за вимушені прогули більше 30 тисяч гривень, на відшкодування моральної школи не претендувала.

Як прокоментувала пані Васянович, вона ні хвилини не сумнівалася, що рішення суду буде на її користь. Вона і зараз причиною звільнення називає брудні ігри «фантастичної команди». Так, їй був виставлений ультиматум: або звільнити трьох директорів-депутатів міської ради за аморальну поведінку, або звільнять її. Таку пропозицію озвучив давній радник мера Мішеля Руслан Павленко, а виконав погрозу особисто міський голова, підписавши наказ про звільнення. До речі, на суді кілька днів тому нинішній начальник управління соціального захисту Руслан Павленко виступав у ролі представника міської ради і наполягав на звільненні Васянович.

У той же час Алла Матосова, чиїми руками виконано звільнення директора школи №2 Алли Рябухи за аморальну поведінку, отримала напередодні посаду директора школи №2.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: