На Баранівці пограбували пенсіонерку

04.09.2019

3 вересня, близько 15-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про вчинення грабежу, яке сталося поблизу кінцевої зупинки на вулиці Баранівській. 66-річна заявниця повідомила, що йдучи на дачу, відчула удар по голові, після чого невідомий забрав у неї мобільний телефон із навушниками та кинувся навтьоки. Також жінка надала поліцейським прикмети зловмисника.

Патрулюючи прилеглу територію, у лісовому масиві поблизу літнього табору, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) побачили схожого за орієнтуванням громадянина. 36-річний чоловік поводив себе досить спокійно, до того моменту, поки інспектори не помітили безпосередні ознаки причетності до вчиненого злочину — плями крові на одязі. Під час проведення поверхневої перевірки патрульні виявили в нього телефон та навушники. Речі, як і самого нападника, впізнала заявниця.

Громадянин почав поводити себе агресивно, тож до нього застосували спецзасіб — кайданки. За наявними базами з’ясувалося, що він раніше вже мав проблеми з законом через вчинення кримінальних правопорушень.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Відомо, що слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) ККУ.

Громадянину загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років, рішення прийматиме суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: