У Кролевці збираються бастувати комунальники

04.09.2019

Співробітники КП «Кролевецьводоканал» написали звернення до Кролевецькому міськраді з приводу тарифів на водопостачання.

У зв’язку із зростанням вартості електроенергії, тариф на централізоване водопостачанням та водовідведення не покриває витрат на оплату електропостачання.

21 серпня КП «Кролевецьводоканал» було ініційовано коригування діючих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Однак 23 серпня депутати міськради висловили свою позицію не піднімати тарифи, оскільки вода не відповідає якості.

У свою чергу, на думку трудового колективу, непідняття тарифів наводить на висновок, що це потрібно тільки для того, щоб «зупинити підприємство».

Відповідне звернення про підтримку підприємства і захисту керівника направлено Президенту України. Крім того, представники КП повідомляють, що жодному разі не допустять втручання в господарську діяльність підприємства і звільнення керівника.

Підприємство готове на проведення всіх заходів в рамках чинного законодавства, в тому числі і страйк.

Всі наслідки, які настануть після звільнення керівника і відмови в коригуванні тариф,у вони повністю покладають на депутатський корпус Кролевецького міськради, йдеться в повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: